Return to site

5 cursussen om digitale marketing te leren

seo bureau  Sotoca-Online biedt een korte online training aan met als doel te weten hoe een professionele website te lanceren, te werken aan de inhoudelijke strategie of het publiek te stimuleren zonder een budget. Het voordeel van deze training: een individuele coaching begeleidt de leerlingen op hun strategische kwesties en collectieve ontmoetingen in visio maken het mogelijk om een band te creëren met de andere deelnemers. Er zijn geen voorwaarden nodig, het enige wat je nodig hebt is een computer met een webcam.

Duur: 24 uur online + 3 maanden coaching op aanvraag.
Toegelaten publiek: huidige werknemer of bedrijf
Prijs: 1 100€ , te financieren door CPF
Oefenen op digitale marketing

Deze korte cursus wordt op afstand gegeven door Montuteur.fr. Je leert de kennis te beheersen die nodig is om met klanten te communiceren en nieuwe prospects te werven met digitale tools. U zult een globale visie hebben op de hefbomen die u moet gebruiken om zichtbaarheid te krijgen. Deze training bereidt u voor op het Livementor-certificaat. Een Windows PC, een internetverbinding, een headset en een microfoon zijn vereist.

Duur: 40 uur
Toegelaten publiek: huidige werknemer of bedrijf
Prijs: 1.500€, CPF-financiering beschikbaar
Digitaal en Event Marketing Manager

U kunt deze opleiding volgen die Sup de Vente aanbiedt in het Parijse centrum van de school of in een bedrijf. Met dit programma kunt u operationele en managementvaardigheden verwerven om een digitale marketingstrategie en de ontwikkeling van een bedrijfsevenementproject te implementeren. Om deze opleiding te volgen, moet u in het bezit zijn van een diploma van niveau 5 of 4 met een minimum van 5 jaar beroepservaring.

Duur: 10 maanden
Toegelaten publiek: huidige werknemer, werkzoekende of bedrijf
Prijs: 10 200€, kan worden gefinancierd door CPF
Digitaal marketingexpert

De Digitale School van Parijs presenteert deze lange cursus voor studenten. Het kan worden gevolgd in het Parijse centrum van de school of in een werkstudieprogramma. Deze opleiding stelt u in staat om een expert in digitale marketing te worden, dankzij een innovatieve pedagogie die theorie en praktijk op concrete gevallen combineert. Het doel: het verhogen van uw vaardigheden om aan de verwachtingen van de markt te voldoen en om verantwoordelijke posities te kunnen innemen aan het einde van het programma.

Duur: 16 maanden
Toegelaten publiek: studenten
Prijs: neem contact op met de organisatie, CPF financierbaar
Webmarketing (digitale marketing)

Dit programma wordt verzorgd door Synthèses Formation in haar centrum in Rennes. Het doel: het begrijpen van de inzet van webmarketing en het begrijpen van de belangrijkste instrumenten in een professionele context. U leert over de uitdagingen van digitale communicatie, e-commerce, met een focus op webmarketingtools en best practices voor het uitvoeren van e-mailingcampagnes.

Duur: neem contact op met de organisatie
Toegelaten publiek: huidige werknemer, werkzoekende of bedrijf
Prijs : 735€.

Deze trainingen komen van de seo abonnement  website v

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly